Наглост безкрай! Дрифтърите Искрен и Румен горди от медийните си изяви, споделят още видеа с изцепки

Наглост безкрай! Дрифтърите Искрен и Румен горди от медийните си изяви, споделят още видеа с изцепки Дрифтърите от Враца Искрен Иванов и Румен Кръстев са горди с медийните си изяви и дори споделят още клипове на нарушенията си, видя агенция BulNews. 
Припомняме, че двамата младежи станаха известни след публикация в медията, показваща дрифт на централния булевард „Демокрация“.

На вниманието на полицията! Джигит дрифти в центъра на Враца, похвали се в TikTok /видео/

Само в BulNews! Вижте кои са джигитите, дрифтили и спретвали гонки насред Враца /снимки/

След това и други колеги разпространиха изцепката им, а от полицията във Враца коментираха официално случая.

МВР-Враца: Единият от дрифтърите е с отнети контролни точки /снимка/

Това обаче изглежда изобщо не е притеснило нарушителите на закона, напротив. Двамата младежи споделят в профилите си във фейсбук всички новини с тяхно участие и дори намират поводи за гордост с това, че са станали „вайръл“ в медиите. 
Единият от тях – Румен Кръстев, който публикува нарушението на „приятеля“ си и му навлече неприятности с полицията, дори споделя нов клип, адресиран специално до агенция BulNews. Той е направил компилация от множество нарушения и на други „авери“. На него се виждат още дрифтове из врачанските улици и шофиране с превишена скорост до 260 км в час. 
Агенция BulNews разполага с профилите и на останалите младежи от тяхната банда и ще ги разкрие, за да може полицията да си свърши работата и да ги следи изкъсо. Оставяме на разследващите органи да установят има ли истина в обвиненията, че именно тази група организира незаконни гонки с автомобили във Враца. Дори това да не се докаже, рисковото им шофиране е предпоставка за сериозни ПТП-та, при които може да пострада и някой невинен човек. 
Вижте компилацията на Румен Кръстев тук. Искрен Иванов не остава по-назад и също е събрал на едно място публикациите за себе си тук.
11.12.2023, 12:27 часа
9967 5
Коментари

Картинг

12.12.2023, 19:33 часа
Едно време такива като тия дрифтеха на картинг пистата безопасно, сега неможе да кара тайм атак или дрифт, ама може да се напиваме и шмръкаме на заведението към пистата.

Чук и длето

11.12.2023, 18:02 часа
38
26
Дайте ги на каменните кариери да трошат скалите за ремонт на пътищата. Само за 300 часа общественополезен труд, ако имат сила да вдигнат 10 килограмов чук. Възпитателно ще е за тях. Може и банички да направят от камъни.

4orko

11.12.2023, 17:01 часа
Da go ebeme ritualno na sumi

Никол

11.12.2023, 14:09 часа
Шишкамия е още девствен

Guru

11.12.2023, 13:46 часа
Pokolenieto 2000+ sa pasminata na hrantutnicite ot prehoda. Razglezeni goveda, napravete debelia i 4ernia izvestni da napravat posle fondacia.. ama nema da sa setat shtoto sa prosti oligofreni. Ibrahim prodalji prodajbite
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha