Рита Ора прикри гърдите си само със звездички

Рита Ора прикри гърдите си само със звездички

 Рита Ора е известна със своя по-крещящ стил, който много пъти наподобява този на Риана. В много случаи модните решения и на двете са заставали на тънката граница между интересното и необичайното, и кичозното и грозното.
Подобен е случаят и с една от последните изяви на 24-годишната певица в Лос Анджелис. На събитието тя се появи в целия си „блясък“, облечена в прозрачна лилава блуза и къса пола в сив, метален цвят.
Дрехите на Рита обаче останаха на заден план, тъй като всички бяха изумени от липсата на бельо под прозрачната блуза и заместването му с две звездички, залепени върху зърната на звездата.
Явно певицата бе помислила за съчетанието на „аксесоарите“ и бе подбрала звездичките в тематичен лилав цвят. Червилото на Ора бе в подобен нюанс, а визията ѝ се довършваше от бели, спортни обувки.
Харесваме жените, които не се притесняват от тялото си и гордо го показват. Не харесваме обаче пошлия начин, по който го правят и смятаме, че този път Рита Ора премина тънката граница и залитна към кича.

29.08.2015, 10:57 часа
823 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha