Кралска кобра ухапа попзвезда на сцената, тя рухна пред публиката

Кралска кобра ухапа попзвезда на сцената, тя рухна пред публиката Попзвезда почина след ухапване от отровна змия. Певицата е ухапана от кралска кобра на сцената по време на живо изпълнение. Тя продължила да пее още 45 минути, преди да припадне пред публиката си, съобщава „Дейли Мейл”.
29-годишната Ирма Буле била известна с това, че често използва влечуги по време на живите си изпълнения. По време на концерт в село в Западна Ява, Индонезия, тя била нападната от отровна змия. Кралската кобра Рианти била част от шоуто и се смятало, че отровните й зъби са извадени.
Животното обаче впило силно зъбите си в плътта й и инжектирало смъртоносна отрова преди змиеукротителят да успее да я издърпа. Певицата продължила да пее още 45 минути, но започнала да повръща и да получава гърчове. Била откарана в болница, откъдето съобщили за смъртта й.
„По средата на втората песен Ирма настъпи опашката на змията. Тогава змията я ухапа по бедрото”, разказа човек от публиката.
Според някои информации певицата, която използва също боа и питони в своите програми, отказала да приема противоотрова./БЛИЦ
07.04.2016, 10:35 часа
636 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha