Паркиране по учебник! Нагъл шофьор завзе тротоар във Враца

Паркиране по учебник! Нагъл шофьор завзе тротоар във Враца Паркиране "по учебник" пред бензиностанция „Аванти“ във Враца разгневи читател на BulNews. Възмутеният врачанин ни изпрати две снимки, които са повече от показателни за наглостта и некадърността на някои от шофьорите.
На фотосите се вижда неправилно паркиран „Нисан“, който е спрян на тротоара точно пред бензиностанцията. Лъскавата малка кола е със софийска регистрация. По всичко личи, че някои хора мислят града ни за наистина дълбока провинция, в която могат да правят каквото си искат напълно безнаказано.
„Спират както си искат. Не се съобразяват с никого. Голям зор е видял да паркира така. Минаване по тротоара няма, хората трябва да се придвижват по шосето“, недоволства.
Явно за шофьора на возилото няма никакво значение, че улицата е оживена, а освен това в района са ставали не една и две катастрофи с пешеходци, завършвали със смъртен случай. Съзнателно или с поведението си наглецът застрашава живота и здравето на врачани.
Този автомобил е поредният, паркирал в зелените площи и по тротоарите, а съвестните жители на града под Околчица не престават да се противопоставят на безхаберието на неграмотни шофьори.
13.04.2016, 13:31 часа
4731 5
Коментари

Иван

28.05.2017, 18:30 часа
Към ръководството на BulNews.bg.Ако искате гр.Враца да се справи с паркирането то вашите журналисти да тръгнат из целия град и да снимат всички паркирали неправилно автомобили.Ще ви подскажа малко.Минете по ул.Хр.Ботев от площад Руски до Пощата,самият площад Руски,ул.Раковска,улиците около гимназия Хр.Ботев,ул.Оборище срещу входа за паркинга на Кауфланд и т.н.Има знаци забранено паркирането и забранено спирането,но наглеците си паркират.На никой контролен орган това не му прави впечатление,включително и на Вас.Коригирайте се!По добре късно отколкото никога.

ss

28.05.2017, 18:30 часа
Малко са глобените! Всеки втори тарикат си плаче за глоба!

toko

28.05.2017, 18:30 часа
Haresvam novata VI viziq,no po Haresvam novata Haresvam novata VI viziq,no 6te mislite li kreativno? ili pak 6te me blokirate...Uspeh VI jelaq

evan stone

28.05.2017, 18:30 часа
yxaaaaaaaaa

lili

28.05.2017, 18:30 часа
OK !
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha