Извадиха "Левски 2012"/Лом/ от Монтанската "А" областна група

Извадиха "Левски 2012"/Лом/ от Монтанската "А" областна група Ръководството на ОС на БФС в Монтана извади от областната „А“ група тимът на "Левски 2012" /Лом/, считано от днес. Решението е взето на основание чл. 24, ал. 2, букви „А“ и „В“ от Наредбата на БФС за първенствата и турнирите и във връзка с чл. 43, ал. 2, буква „Б“ от Дисциплинарния правилник за сезон 2015/2016 г. Причината да се стигне до тази санкция са трите служебни загуби на ломчани с по 0:3.
Спортно-техническата комисия при футболната централа в Монтана излезе с решение да се отнемат по 3 т. от активите на четвъртодивизионния "Люта" и петодивизионния "Динамо". Основанието е чл. 24, ал. 14, буква „Б“. Причината е симулативна игра.
За по два мача от програмите си тимовете от Владимирово и Мадан пристигаха с по 7 състезатели, от които един впоследствие се контузваше и се налагаше двубоите да бъдат прекратявани. До този развой се стигна в срещите на "Люта" с "Вихър" /Николово/ и "Шурданица" /Георги Дамяново/, както и при сблъсъците на "Динамо" с "Дунав-Цибър" /Долни Цибър/ и "Септември" /Медковец/. В първите случаи на владимировчани и маданци бяха присъдени само служебни загуби, но при вторите – освен до поражения, се стигна и до отнемането на точки от активите им.
17.05.2016, 19:29 часа
1330 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha