Никога не приемайте като подарък тези 7 предмета! Носят лош късмет

Никога не приемайте като подарък тези 7 предмета! Носят лош късмет Великата пророчица Ванга е казала: "На едни подаръци се радвай, от други се пази." В същност, според народното поверие, има подаръци с отрицателна енергия, от които по-добре трябва да се откажем. Ние ви предлагаме да разберете кои предмети вещаят неприятности и какво е нужно да знаете, за да предпазите себе си и близките си хора от нещастия. Какво не бива да подарявате:

1. Нож
Ножове, ножици и всякакви други остри и режещи предмети човек е необходимо да си набавя сам. В предметите с остриета се натрупва твърде много отрицателна енергия. Ако дарителят много упорито настоява, опитайте да купите тази вещ от него, макар и за символична сума. 

2. Часовник
Този предмет отчита времето. Изглежда, че е нищо особено, но часовниците са склонни да изостават и да спират. За да не се допусне такъв подарък да символизира края на щастливия ви живот, по-добре е да платите за него няколко монети на този, който ви го подарява. 

3. Портмоне
Приемайки като подарък празно портмоне, рискувате да изпуснете паричния си късмет. Бихте могли да пуснете в него дори стотинка, но то не бива да се подарява празно! По-добре е да се откупи такъв подарък, така че да не избяга късметът ви ...

4. Носна кърпа 
В културите на много народи съществува традиция на погребални церемонии да се даряват носни кърпички. Тази вещ е тясно свързана със сълзи и тъга. Пък и хартиените кърпички са къде по-практични ...

5. Перли
Такъв подарък може да привлече неприятности, загуби и болести. В доста страни по света, перлите символизират безутешните сълзи на вдовици и сираци.

6. Огледало
Огледалото е твърде мистериозен предмет, за да си позволяваме така лесно да го подаряваме или получаваме. Счита се, че такъв подарък би могъл да отнеме на красотата, младостта и жизнеността на получателя. Особено нужно е да се пазите от антични огледала.

7. Ръкавици
С използване на ръкавици се свързват доста магически ритуали, насочени към манипулиране на личността. Ето защо, такива вещи е прието да се обменят "око за око", както се казва. Към народните поверия може да се отнасяме по различен начин: с усмивка, с изненада и даже с възмущение. Най-важно е следното, ако подаръкът е поднесен с чисто сърце и открита душа, то никакви мистични сили не ще успеят да ви навредят! 

 
21.05.2016, 16:17 часа
3172 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha