Чудесата на Враца! Звъниш на тел.112 и идва самият нарушител!

Чудесата на Враца! Звъниш на тел.112 и идва самият нарушител! Странни неща се случват с националния телефон 112, установи информационна агенция BulNews.bg. Днес преди обяд врачанско семейство се обадило на единния номер за спешни повиквания, за да съобщи за брутално паркиран автомобил пред собствения им гараж, което им пречело да изкарат и да ползват колата си.
Действието се развива пред кооперация на ул. „Хаджи Димитър“ 19 в областния град. Преди да се обадят на 112, собствениците на гаража изчакали 5-10 минути, тъй като проявявали разбиране, че на всеки може да се наложи да спре на неподходящо място. След като видели, че няма шанс да се появи собственикът на белия „Фолксваген Поло“ с регистрационен номер ВР 4747АТ, те се обадили на спешния телефон, за да помолят да бъде изпратен полицейски патрул на място.
Какво било учудването им, когато след 10-тина минути на бегом се появили две госпожи, които преди това били на процедури в близкото соларно студио. На пръв поглед изглеждали като майка и дъщеря, като по-младата видимо демонстрирала отличен тен. Нарушителките бързо се качили в паркирания автомобил и веднага си тръгнали.
Оказало се, че това не е първият случай, в който двете кокони паркират пред гаражите на хората от тази кооперация. Докато чакали днес, при собствениците на гаража слязъл съсед, който им разказал, че преди няколко дни имал същия проблем с този автомобил. Тогава той заплашил дамите, че следващия път ще се обади на ченгетата, при което едната от тях му казала, че мъжът й е полицай и не може да я плаши с колегите му. Днес този факт получил потвърждение, след като на мястото пристигнал самият нарушител, а не полицейски патрул.
Логично възниква въпросът към директора на полицията във Враца Димитър Газибарски и вътрешния министър Румяна Бъчварова законите в тази държава не важат ли и за гражданите, които работят в МВР? Нормално ли е човек да потърси съдействие от полицията на тел.112 и да пристигне самият нарушител?! Има ли сила в държавата, която при тези доказателства да принуди органите на МВР да напишат акт на тези рецидивисти?
02.06.2016, 15:22 часа
9735 4
Коментари

Инспектор Дю дю

28.05.2017, 18:30 часа
Газибарски, бързо образувай проверка кой от районното пее и го гони! Утре Бъчварова ще поиска същото.

Иво

28.05.2017, 18:30 часа
Какво да очаква човек от кухите лейки, които посещават това студио, козите са си кози... това е ченгеджийски манталитет - просто и нагло

От По-Тъпото

28.05.2017, 18:30 часа
„Тъпо“, днес приех, че си прав/а и че аз не разсъждавам правилно. Айде сега да ме светнеш „какво се случва“, че нещо не ми е ясно – как са реагирали „лицата, несвършили работата си, нещо за липсата на санкции и пр.“, както и за онова, как беше, дето по света го наричали "гражданска съвест".

ванко

28.05.2017, 18:30 часа
Пирона и открай до край,колкото можете по-дълбоко и другия път немаа спират там
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha