Хайтов на откриването на нов футболен терен

Хайтов на откриването на нов футболен терен Заместник-председателят на 43-о Народно събрание Явор Хайтов беше сред официалните гости днес при откриването на нов футболен терен в София. Спортното съоръжение е изградено за нуждите на детско-юношеската школа на ФК „Локомотив София 1929“. Теренът беше открит от министър-председателя Бойко Борисов.
Съоръжението влиза в експлоатация, благодарение на ОСК „Локомотив“ София, Актавис ЕАД, ДФА „Надежда“ и ФК „Локомотив София 1929“. Официалната церемония по откриването на игрището се състоя на стадион „Локомотив“. Обновеният терен и прилежащата инфраструктура са реализирани по идея на Ивайло Паргов, изпълнителен директор на Детска футболна академия „Надежда“, с финансовото дарение на Актавис ЕАД, в партньорство на ОСК „Локомотив“ София и ФК „Локомотив София 1929“.
На събитието, освен премиерът Бойко Борисов и заместник-председателят Явор Хайтов, дойдоха изпълнителният директор на "Актавис" ЕАД Илия Пашов и изпълнителният директор на ДФА „Надежда“ Ивайло Паргов. Домакин на събитието беше президентът на ФК „Локомотив София 1929“ Иван Василев, благодарение на чиито усилия и средства отборът на "железничарите" се завърна сред професионалистите във Втора лига, след като беше изваден от елита.
10.07.2016, 17:54 часа
2038 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha