Ексклузивно! Ясен е пазеният в тайна кандидат-президент на ГЕРБ

Ексклузивно! Ясен е пазеният в тайна кандидат-президент на ГЕРБ Вече е ясно кой е пазеният в тайна човек на ГЕРБ, който ще бъде издигнат като кандидат за президент на изборите през есента, научи информационна агенция BulNews.bg. Сериозен източник от централата на партията в столицата издаде, че това ще е Томислав Дончев, който е вицепремиер в правителството на Бойко Борисов. 43-годишният бивш кмет на Габрово е окончателният избор на управляващите, около който ще се гради стратегията за спечелването на креслото на „Дондуков“ 2.
Това ще стане ясно още през август, когато Томислав Дончев, без официален повод, ще започне да обикаля структурите на партията в страната, докато останалите му колеги се печат по плажовете. Ако започне да се реализира програмата на вицепремиера, това ще е знак, че той е окончателният избор на партията.
Разбира се, трябва да се има предвид бързината, с която лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов променя мнението си, което не изключва рокада в последния момент. Въпреки многократно декларирано намерение от премиера да не се кандидатира сега за поста, е възможно динамичната международна обстановка все пак да принуди Бойко Борисов да играе за президент. 
19.07.2016, 09:34 часа
5532 3
Коментари

Сорри

28.05.2017, 18:30 часа
Този е малък. Няма годините за Президент. Е това не го знаехте.

Хуйчо Ташаков

28.05.2017, 18:30 часа
Абе ша гласуваме за КуРнелчето.

kuraj

28.05.2017, 18:30 часа
Davai Kornelia,toia ne ti e i na malkia prast,shte go smajesh na debata opshte,ako ima takav,Slaba igran a GERB NIKAKVA harizma,nikakva privlekatelnost kato maj,dori...
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha