Русокосо изкушение "отвлече" джудист от Монтана

Русокосо изкушение "отвлече" джудист от Монтана Един от най-достойно представилите се българи на Олимпиадата до момента Ивайло Иванов се прибра в България. Джудистът от Монтана се състезава в категория до 81 килограма, но на 1/4-финалите бе спрян от американец, а след това не успя да мине през репешажите, за да стигне до бронзовия медал. Ивайло пристигна на летище София, където бе посрещнат от роднини и приятели. Сред посрещачите бе и красивата му приятелка Лорета. Двамата ще си подарят заслужена почивка на гръцки остров.
Лори и Ивайло са заедно от почти две години, а вече живеят заедно. Първата им среща и запознанството става в... гората. Вуйчо му и неговата приятелка, която е колежка с Лорета, решават да го организират и там се състои първата им среща.
"Той е невероятен, много внимателен, винаги поставя мен на първо място. Би дал всичко за мен. Как да не го хареса човек", коментира русокосата красавица.
Ивайло отвръща със същите думи, като признава, че зад успехите му е именно тя. Помага му в трудните моменти, а Лори добавя: "Като че ли аз се вълнувам преди състезанията му повече от него. Започвам да се притеснявам дни преди това."
13.08.2016, 15:55 часа
8238 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha