"Искър" печели точка срещу "Дунав" на събора на Роман

"Искър" печели точка срещу "Дунав" на събора на Роман "Искър 1923" взе една точка в домашен мач в Роман срещу по-силния "Дунав"/Селановци/. До крайното 1:1 се стигна с гол в предпоследната минута, с който романци изравниха. Анатоли Костадинов хвърли в екстаз местната публика в подходящ момент, правейки им подарък за сбора на града. Поради тази причина домакинството на срещата бе сменено, акто по програма мачът трябваше да се играе в Селановци.
Гостите имаха предимство и поведоха с 0:1 с гол техничаря на Ирен Любенов. Местните обаче дочакаха своя миг и се израдваха в края на гол, донесъл на любимците им 13-та точка, докато гостите от селановци имат 3 повече.   
В друг мач от кръга "Скала" /Зверино/ се върна на победния път с 3:1 срещу "Строител"/Кунино/. Гостите надиграха безпроблемно опашкаря на негов терен в Кунино и ликуваха след само 1 точка в последните 2 мача - равен с "Околчица" и загуба от "Локо"/Мз/. Успехът ги изведе отново на 2-о място в класирането. Два гола за успеха вкара Денис Георгиев, а един добави Ангел Петров. Йолов отчете домакините.  "Скала" вече има 20 точки, с 2 по-малко от лидера "Манастирище". 
29.10.2016, 19:16 часа
778 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha