Автошкола „ДИГСИ“ се наложи като лидер в Северозападна България

Автошкола „ДИГСИ“ се наложи като лидер в Северозападна България Супер модерна база, високо ниво на подготовка и чисто нов автопарк предлага автошкола „ДИГСИ“ във Враца на бъдещите шофьори, видя BulNews.bg. Това превръща центъра в най-желания и реномиран в целия Северозапад.
„ДИГСИ“ организира и провежда шофьорски курсове за всички категории – A, B, C, D, B+E, C+Е, D+E, Tкт, M, разказаха собствениците Силвия и Димитър Коцилковски. Те създават центъра си през 2003 година, като желанието и стремежът им да дават най-доброто за клиентите си бързо им се отплаща. Към момента техния учебен център има зад гърба си над 10 000 перфектно обучени шофьори във всички категории. „ДИГСИ“ не спира да привлича нови курсисти с чисто новите си 6 леки коли, 2 товарни автомобила, 1 автобус и 3 учебни мотоциклета. Като екстра фирмата предлага курсове за автомобил с автоматична скоростна кутия, като за целта разполагат с нова „Тойота Версо“.
Обучението протича много сериозно, като в момента именно „ДИГСИ“ е единствената фирма, която води теория със задължително присъствие. Учебниците, които се използват, са мултимедийни и може да се инсталират на таблет или смартфон. По този начин курсистите могат да решават листовките за изпитите по всяко време и на всяко място. По време на кормуването всички шофьори биват обучени да работят и с навигационни системи, за да са в крак с новите технологии.
От три години център „ДИГСИ“ има и психологическа лаборатория, насочена към клиенти, които искат да получат професионална категория и професионални водачи за придобиване на удостоверение за превоз на пътници и товари. През нея минават и водачи с отнети контролни точки за различни нарушения. Изследванията в лабораторията се правят в рамките на 2 часа, между 8 и 11 часа преди обед. Обстановката в лабораторията е предразполагаща, за да се чувстват шофьорите спокойни и да не се притесняват по време на изследването.
Автошкола „ДИГСИ“ предлага и обучение за превоз на опасни товари ADR.
„При нас получавате качествено обучение и перфектно отношение - златната среда за отлични делови взаимоотношения. Ние залагаме на коректност, професионализъм, качество на обучението, добро обслужване. Плащането на курсовете е възможно да се извърши и разсрочено“, допълниха Силвия и Димитър Коцилковски.
Всеки желаещ да се запише за някой от курсовете, може да позвъни на тел. 0878232469 и тел. 0878831044 за психолабораторията. Повече информация за учебния център можете да откриете на фирмения портал www.digsi.bg.
 
25.11.2016, 09:18 часа
10416 2
Коментари

№4

28.05.2017, 18:30 часа
Разбира се, че са най-добрите. Разполагат с най-добрата база в града, а и в цялата област дори. Определено няма да сгрешите, ако се колебаете къде да се запишете. :)

Ценител

28.05.2017, 18:30 часа
Най-добрите!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha