Масова чистка в "Ботев" /Враца/! Седем футболиста си заминаха

Масова чистка в "Ботев" /Враца/! Седем футболиста си заминаха Във вторник се проведе последната тренировка за годината, след която треньорът Сашо Ангелов обяви на кои футболисти няма да разчита през пролетта. След разочароващите резултати на врачани Ангелов обяви, че ще сменя футболисти докато отбора не заприлича на "Ботев", който той помнел. Освободени по взаимно съгласие са Илиан Илиев, Иван Иванов, Даниел Васев, Георги Пейчев, Мартин Димов, Ивайло Цветанов и Димитър Петков. Клубът им благодари за положените усилия през последните месеци и им пожелава скоро да подпишат договори с нови отбори.
Към трима от футболистите на клуба има оферти от други тимове, но все още не е взето решение дали и при какви условия ще напуснат Враца. "Това са наши ключови футболисти и няма да се разделим лесно с тях", съобщиха от "Ботев" /Враца/. Селекцията на Сашо Ангелов вече е в ход и до коледните празници ще са ясни имената на новопривлечените играчи. Вече е постигната принципна договорка с няколко състезатели, които със сигурност ще започнат подготовка с "Ботев" на 9 януари.
15.12.2016, 11:59 часа
1980 2
Коментари

Врачанин

28.05.2017, 18:30 часа
Вие точните фенове с кои ли не сте ?Истинските фенове не са на стадиона.Те няма как да подкрепят тази сбирщина,kоято на фона на безработицата в града харчи неоправдано много пари.

Тотьо

28.05.2017, 18:30 часа
За нито един от тия ЛИВАДИ не трябва да се съжалява. Никакви не са. Само боклуци приходанци. Браво Сашо. Действай с твърда ръка. Ние точните фенове сме с теб....
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha