"Кариана" започна подготовка въпреки времето

"Кариана" започна подготовка въпреки времето Лидерът в Северозападната трета лига "Кариана" /Ерден/ стартира зимната си подготовка. Вратарят Ивайло Сайков е новото име в отбора. За последно Сайков бе в елитния "Локомотив" /Горна Оряховица/, а преди това е пазил на "Локомотив" /Мездра/ и "Оборище" /Панагюрище/. 20-годишният Сайков идва на мястото на съименикът си Ивайло Върганов - Скакалеца, който сменя професията и става чиновник в Козлодуй. Емануил Петров е на проби. 25-годишният берковчанин през последните няколко сезона е ритал в долните дивизии в Германия. Петров може да играе като краен бранител и в халфовата линия от ляво и дясно. От новите Николай Дичев е болен и ще се присъедини по-късно към отбора. Първа тренировка с Кариана направиха крилото от "Банско" Милен Лефтеров и нападателят на "Пъстрина 2012" /Николово/ Цветелин Анжелов. Домакинът на Кариана Тодор Йоцов лисна кофа вода за късмет на отбора. На терена с изкуствена настилка в базата на клуба наставникът Георги Владимиров изведе 21 играчи.
Клубният президент Милан Йосифов проведе кратка среща с отбора преди тренировката. Босът раздаде луксозните календари на "Кариана" за 2017-та година. Всеки едни от играчите мина лично при Йосифов, който се отчете подобаващо, за да статират с пълно новата спортно-състезателна година. 
"Започваме най-важния полусезон в клубната история на "Кариана". Завършихме на първо място през зимата, целите са да приключим на върха и в края на шампионата. Смятам, че направихме добра селекция и дано имаме и късмет”, каза Георги Владимиров. 
С отбора поддържа форма и синът на Владимиров – Божидар, който от няколко месеца тернира в школата на "Лудогорец" /Разград/. В петък "Кариана" ще изиграе първата си проверка, като приема "Монтана". 
09.01.2017, 18:31 часа
1029 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha