Иван Аспарухов регистрира листата на „Коалиция АБВ – Движение 21“ във Враца

Иван Аспарухов регистрира листата на „Коалиция АБВ – Движение 21“ във Враца „Коалиция АБВ – Движение 21“ Враца внесе в районната избирателна комисия документите за регистрация на листата с кандидати за народни представители за предсрочните парламентарни избори на 26 март, видя репортер на BulNews.bg. Листата бе внесена лично от областния лидер на АБВ и водач на листата Иван Аспарухов, който бе придружен от Гергана Русинова – общинският председател на АБВ.
„Смятам, че този път листата ни е съставена само от хора от Враца и областта. В нея са председателите на общинските структури във Враца, Бяла Слатина и Мездра, като сме включили и нашите партньори на достойни места. Тръгваме на избори винаги с нагласа за победа. Предният път се доверих на много хора и сега нямаме право на такава грешка. Листата ни е съставена от хора, които имат различни политически убеждения, което показва, че за нас е важно дали хората имат идеи какво трябва да правим в определени сектори. На първо място и най-важният приоритет за нас е икономическо възраждане“, заяви Аспарухов.
След Враца Иван Аспарухов отива във Видин, където също е водач на листата.
„Смятам, че с гласуваното ми доверие още един път доказвам, че Северозапада за мен като водач на двете листи е приоритет“, допълни Аспарухов.
Ето и пълния списък с кандидатите:
1.      Иван Аспарухов
2.      Светла Кръстева
3.      Гергана Русинова
4.      Тихомир Машов
5.      д-р Веселка Павлова
6.      Ева Френкова
7.      Борислав попов
8.      Илонка Цоновска
9.      Тошко Стоянов
10.    Йордан Малджански
11.    Катя Андреева – Декова
12.    Моника Георгиева
21.02.2017, 09:56 часа
2932 1
Коментари

лапачи

28.05.2017, 18:30 часа
Много кандидати за лапачи , бе!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha