Вижте богинята Емили Ратайковски с бельо за уверени жени /видео/

Вижте богинята Емили Ратайковски с бельо за уверени жени /видео/ Младежката линия на Дона Карън, вдъхновена от духа на Ню Йорк - DKNY, отново пуска бельо, предначначено за динамичните и сексапилни момичета, които живеят, за да се забавляват.
Лице на колекцията е Емили Ратайовски или актриса и модел, която повече от всичко умее да бъде секси пред камера. В кампанията за пролет-лято 2017, брюнетката позира в актуалните модели от нежна дантела, с изчистени кройки и дизайн, подходящ за забързания живот на всяка млада дама.
Предложенията са женствени, но същевременно удобни, както можем да видим от забавното видео, което също е част от кампанията. В него Ратайковски се събужда в апартамент в Ню Йорк и е готова да посрещне деня, само по бельо! Докато тя и кучето й бързат за сутрешната си разходка, съседите й я даряват с учудени и доста критични погледи. Които очевидно изобщо не й пречат.
Видеото беше заснето през януари в американския мегаполис, а моделът трябваше да се справя със студа, облечена единствено в дантелени сутиен и боксерки, и кожени боти. Очевидно обаче си е струвало, тъй като видеото и снимките от рекламата са много горещи.
"Никога не съм била момиче, което се страхува да покаже себе си - казва Ратайковски за работата си за бранда. - От DKNY винаги се стремят да подкрепят силните, уверени в себе си жени, а за мен това е много важно послание."
Фотосесията към кампанията е дело на фотографа Себастиян Фаена, а стилист е Клеър Ричардсън. Снимките са заснети в непринудената обстановка на апартамент, в който Емили позира на фона на белите чаршафи, излежавайки се върху леглото или пък на пода, пояснява missbloom.
 
16.03.2017, 14:16 часа
3005 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha