Млада врачанка предлага възнаграждение за изгубен iPhone

Млада врачанка предлага възнаграждение за изгубен iPhone Млада врачанка, загубила мобилния си телефон iPhone 7, предлага възнаграждение за всеки, който има информация за случая. Тя се обърна към BulNews.bg за съдействие, за да може да намери апарата и да си върне съхраняваната в него информация.
Телефонът е изчезнал към 12.30 часа на обяд в събота в района на  магазин „Ферит“ на улица „Стоян Заимов“. Веднага след като забелязала липсата 25-годишната врачанка позвънила на мобилния си номер. Обаждането обаче било отхвърлено, след което апаратът бил изключен и оттогава не е включван.
Младата врачанка вече е подала сигнал в полицията, уведомени са търговците в заложните къщи в града, както и магазините за части. Все пак момичето се надява на съдействие от страна на съвестни граждани, които могат да знаят нещо по случая.
Телефонът е последния модел на Apple, цвят розово злато. Бил е ползван едва няколко седмици и е запазен. Всеки, който знае нещо по въпроса, може да се свърже с агенция „BulNews“, за да осъществи контакт с потърпевшата врачанка. Тя обещава солидно възнаграждение в размер, за който телефонът може да се продаде за части, тъй като апаратът е заключен и блокиран и не може да се ползва за друго.
10.04.2017, 14:18 часа
14121 2
Коментари

ИМЕ*

28.05.2017, 18:30 часа
вместо да си звъни е трябвало да влезе във Find My iPhone на icloud.com и да види точно къде е телефончето. така щеше да има някакъв шанс да си го вземе. сега има да си чака... може и сега да влзе. FMiP пази последната позиция на телефона.

iPhon 007

28.05.2017, 18:30 часа
Моме забрави!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha