7 знака, че сте намерили вашата сродна душа

7 знака, че сте намерили вашата сродна душа Как да разберете, че сте намерили Единствения? Ще се опитаме да ви помогнем, като ви представим 9 признака, че ТОЙ е вашата сродна душа.

1. Разбирате се без думи
Сродните души са като отворенa книга един за друг. Единият довършва изречението на другия, едновременно се сещат за разни неща, в един и същ момент решават да се обадят на другия, за да му кажат нещо важно. Те просто не могат един без друг. Сродните души усещат, когато сте тъжни и правят всичко възможно, за да ви помогнат. Винаги знаят какво да кажат, за да ви успокоят. Знаят кога да ви прегърнат, да хванат ръката ви.

2. Ти просто знаеш, че това е човекът за теб!
Наречете го шесто чувство, но с цялото си същество усещаш, че той е Единственият! Сякаш някакъв глас ви нашепва…Не може да се обясни. Това обикновено се чувства със сърцето.

3. Може да се усети химията помежду ви
Напрежението, което се усеща между вас, не е просто сексуално. То е при всяко докосване на ръцете, при всеки поглед. Искрите хвърчат ли, хвърчат. Истинско електричество тече между вас!

4. Чувствате се много добре един до друг още от първия ден
Сродните души обикновено изпитват някакво чувство на комфорт, когато са заедно. Чувстват се спокойни един с друг. Споделяте своите вътрешни светове. Допълвате се.

5. Не всичко обаче е цветя и рози
Той те предизвиква както никой друг! Връзката между две сродни души не винаги е безоблачна. Всяка връзка има добри и лоши моменти. Препятствията, през които една връзка преминава, я заздравяват още повече. Просто сродните души се справят по-лесно с тези възникнали трудности, допълвайки се и подкрепяйки се безусловно.

6. Може да не споделяте абсолютно еднакви възгледи и представи за света
Важното е целите и амбициите ви да съвпадат.

7. Връзката между сродните души осигурява и на двамата партньори вътрешно спокойствие
Когато не сте с правилния човек, непрекъснато сте в напрежение, че една грешна стъпка… и всичко може да се сгромоляса. Такъв не е случаят със сродните души. Каквото и да става, ви се виждате заедно, защото се чувствате добре, спокойни, уверени и удовлетворени от съвместния ви живот.

 
20.04.2017, 16:43 часа
740 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha