Безумна наглост! Шофьор затапи входа на „Кауфланд“ в час пик

Безумна наглост! Шофьор затапи входа на „Кауфланд“ в час пик Пореден случай на безобразно паркиране вбеси врачани. Редовен читател на BulNews.bg изпрати за рубриката ни „Ти, репортерът“ кадри, показващи за пореден път манталитета на местните шофьори.
Снимките са направени вчера на паркинга пред хипермаркет „Кауфланд“. В пиков час, малко след 16 часа, шофьор е спрял „Фиат“-а си по безумен начин. Возилото е зарязано насред платното за движение, и то в насрещното!
Преминаването за останалите автомобили става почти невъзможно. Точно преди празниците и удължения уикенд стотици врачани минават през големия магазин, за да си напазаруват преди Гергьовден. Заради безхаберието на водача обаче, шофьорите са принудени да правят забранени маневри, поставяйки в риск живота и здравето на пешеходците.
Дали става въпрос за невиждана наглост или абсолютна некадърност, не е ясно. Факт е обаче, че сигналите за безобразни паркирания не спират да валят, а шофьорите продължават да се чувстват над закона.  
06.05.2017, 09:30 часа
5410 3
Коментари

ценко чоков

28.05.2017, 18:30 часа
ей врачански тумбак нешастници майка ви ше еба у путката объсана хаха!ще ви взривим с тротил ей олигофрени рак да ви стопи по топките путките и дробовете пичи грип да ви умори!абе ще те пърлим на керемида идиоти!ще те заколем с мачете на плаца на кау

Nagal

28.05.2017, 18:30 часа
Този наглец нека знае, че следващият път, няма да има прошка за него или др. кретени от този тип.. Ще го вържем и ще го изтеглим, без да ни .....

враца

28.05.2017, 18:30 часа
за кретените почивен ден няма .
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha