Game over! OMV си търси нов партньор във Враца, бие шута на Борко Сержанта

Game over! OMV си търси нов партньор във Враца, бие шута на Борко Сержанта Световният концерн OMV публикува в централните ежедневници обява, чрез която си търси нови партньори за своите бензиностанции, видя информационна агенция BulNews.bg. Сред обектите в цялата страна е и този във Враца, който сега се стопанисва от Борислав Банчев-Сержанта. Това е вторият опит на компанията да си намери нов партньор в града и очевидно твърдо е решила да бие шута на проваления местен политик.
На последните парламентарни избори ДПС получи катастрофални гласове във Врачанска област и вината за това е и на областния лидер Борислав Банчев. Шефът на партията на Ахмед Доган предпочита да кюти в местния парламент като съветник, който е приел да бъде шута в кохортата на кмета Калин Каменов, вместо да се занимава с партийно строителство.
Вероятно нещо в отношенията му с OMV продължава да куца, щом от концерна упорито продължават да търсят нов партньор. Желаещите е необходимо да имат свободни 30 000 лева и да се свържат до 31 май с посоченият в обявата адрес или да пишат на имейла, за да осъществят контакт с компанията.
18.05.2017, 09:49 часа
10781 4
Коментари

razbira`

28.05.2017, 18:30 часа
И Борето, като Васко Василев е на три заплати, пък нек си вали.

Фен на класиката

28.05.2017, 18:30 часа
Борко беше добро момче, но влезе в политиката и затъна в лайната! Заради разследването на прокуратурата за лозята край Власатица се разведе фиктивно с жена си, за да си спаси имуществото. Време е да се бръкне в архивите на независимата прокуратура.

Keti

28.05.2017, 18:30 часа
Ау, тулуп мазен. Къде е феса бе?

Гошо

28.05.2017, 18:30 часа
Банчока си отива! Сега от ОМВ, а скоро и от ДПС... Нека да има време да си снима голи ученички и да се хвали със снимките в телефона си. За друго вече не става!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha