​Врачанската кралица на красотата Радост Тодорова изгря в новия проект на известния DJ Mascota /видео и снимки/

​Врачанската кралица на красотата Радост Тодорова изгря в новия проект на известния DJ Mascota /видео и снимки/ Известната врачанска красавица Радост Тодорова за пореден път представи красотите на Враца и Северозапада, след като изгря в новото парче „Зайди“ на нашумелия DJ Мирослав Василев Петков, известен като Mascota.
Видеото към песента, която е колаборация между DJ Mascota, D-Trax и Поли Хубавенска, е заснето на емблематични за Враца и региона места. Артистите са избрали да заснемат кадрите на площад Христо Ботев, Етнографския музей в града под Околчица и Белоградчишките скали. За автентичност на клипа и в тон с фолклорното му звучене, врачанската красавица и Мис България Вселена Радост е облечена в народна носия. Миската не веднъж е споделяла любовта си към българското и към Севрозападния край. Поредното доказателство за това е статусът, който е споделила във връзка с излизането на проекта. „Благодаря на всички, оценили това, което ние вложихме от себе си, за да създадем тази малка приказка за нашата изумителна родина!!! Част от цялото ми същество оставям в този проект, надявайки се вие да се докоснете до него и да го усетите близък до себе си.... защото това е България!“, коментира бившата Мис Национален отбор на България.
Във видеото тя си партнира с мистър България – Георги Йовчев, който пък е влязъл в образа на зает бизнесмен. Двамата умело успяват да изиграят ролята си и да покажат контраста между забързаното ежедневие на града и хармонията на природата.
Самото парче е и смесица между две отделни реалности – на модерното и на традиционното.
„Зайди, зайди ясно слънце” е популярна българска народна песен, която двамата продуценти са съчетали със съвременен електорнен клубен бийт. Вокалите в „Зайди” са дело на Поли Хубавенска, а съпровода на гайда е на Росен Росенов.
Във фен страницата си Mascota сподели: “Един проект, по който работим от дълго време и съм щастлив, че завършихме до край. Благодаря на всички, които бяха част от него и превърнаха една голяма идея в реалност.Да съчетаеш фолклор със съвременна музика винаги е било смела идея, но дали ще се окаже сполучлива оставяме Вие да ни кажете.”

 
18.05.2017, 16:21 часа
9651 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha