Ето какви изненади готви неделния ден за всяка зодия

Ето какви изненади готви неделния ден за всяка зодия Овен Днес някой може да се опита да ви засегне. Ако първата ви реакция бъде да избухнете в смях, знайте, че това е най-правилната. Опитайте се да запазите настроението си в този дух.

Телец Човек не може да избяга от съдбата си. Ако нещо се изпречи два пъти на пътя ви, значи има защо. Помислете защо се опитвате да го подритнете или не е ли по-добре да му обърнете повече внимание.

Близнаци Отказът понякога е хубаво нещо. Колкото и да сте ядосани помислете си от колко беди всъщност ви спасява това неподходящо приятелство, защото насила хубост не става.

Рак Нещата в живота ви се повтарят, а вие не ги искате. Трябва да откриете причината, поради която привличате едни и същи неща. Със сигурност промяната трябва да дойде от вас.

Лъв Колкото и да не ви се иска - нещата са такива, каквито са. Вие пък правете, каквото трябва. И да става каквото ще. Хубавото е точно толкова, колкото го виждаме.

Дева Много от чуждите съвети не важат за нас. Следвайте своя опит и интуиция. Те най-много пасват на личността ви. Опитите да бъдете други извън природата ви едва ли ще са успешни.

Везни Обещанията се дават, за да се спазват. Може да ви е било трудно и да сте пропуснали някои от тях. Сега имате възможност да компенсирате. Не я пропускайте.

Скорпион Не наблягайте на външния блясък, той изчезва рано или късно. Време ви е да се ориентирате към по-дълготрайни качества и ценности. Самите вие ще получите повече.

Стрелец И за миг не се съмнявайте, че ще успеете в начинанието, което сте започнали. Усещате умората, но не се подавайте. Преминете на режим, в който да възстановявате силите си.

Козирог Ако искате нещо в живота си ще трябва да му обърнете повече внимание, както и да дадете повече от себе си. В противен случай не очаквайте много и не се изненадвайте от не до там положителни реакции.

Водолей Сега е време да разгледате приоритетите си. Има едно-две неща, които се нуждаят от подобряване в характера ви. Няма да изневерите на себе си, но пък ще ви бъде много лесно с подобренията. 

Риби Където не ви отварят не чукайте. Най-добре не задълбавайте много в причините особено ако не сте сътворили кой знае колко грешки. Дори така да е, никой не е съвършен. Продължете напред.
28.05.2017, 08:20 часа
1077 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha