Министърът на младежта и спорта връчи почетен медал на Цветелина Цветанова

Министърът на младежта и спорта връчи почетен медал на Цветелина Цветанова Министърът на младежта и спорта Красен Кралев връчи почетни медали на медалистите от Европейското първенство по самбо за мъже, жени и бойно самбо, което се проведе в Минск (Беларус). Българските състезатели спечелиха общо 6 отличия. Сред призьорите е и състезателката на видинския клуб "Борба, самбо, джудо" Цветелина Цветанова от Видин. В Минск Цвети спечели бронзов медал в категория до 48 килограма в спортното самбо.  
"България записа поредно добро представяне по време на Европейското първенство в Минск, за което Ви поздравявам. Министерството на младежта и спорта не дели федерациите на олимпийски и неолимпийски, а на работещи и неработещи и подпомага тези, които постигат резултати. А през годините Българската федерация по самбо показа, че работи правилно и медалите от Беларус са поредно доказателство за това", заяви Красен Кралев. 
По време на срещата, на която присъстваха още почетният председател на централата Румен Стоилов и генералният секретар Весела Ванкова, беше обсъдена и възможността за развитие на двойна кариера на състезателите по самбо като част от системите на Министерството на отбраната и МВР. Ръководството на федерацията и медалистите бяха поздравени и от новия посланик на Русия Анатолий Макаров, който бе на среща с министър Кралев преди тях. 
07.06.2017, 12:12 часа
783 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha