Само за жени! 5 изненади в леглото, които мъжете биха оценили високо /18+/

Само за жени! 5 изненади в леглото, които мъжете биха оценили високо /18+/ Всеки обича изненадите, особено когато става дума за секса. Кои са онези изненадващи неща, които мъжете с удоволствие биха приветствали от своята половинка в леглото? Правилната посока начертават самите мъже, като споделят за какво по-конкретно жените следва да се замислят.

1. Да облечем най-сексапилното си бельо
Това е изключително лесна стъпка и работи всеки път. Без значение какво е тялото ни, той иска да ни види в секси и предизвикателно бельо.

2. Да не носим нищо друго, освен тениска
Ако се замисляме дали да не изхвърлим старата си тениска, да помислим отново. Вярно е, че може да не ни е особено по мярка, но определено ще послужи за разпалване на страстите в спалнята. Много мъже намират особена тръпка в жена, която е облечена само с тениска и с къси панталонки.

3. Мръсните приказки
Следващата изненада, на която вероятно всеки мъж ще се зарадва. Мръсните приказки и споделените сексуални фантазии ще го подготвят за излитане, така да се каже.

4. Да планираме романтична вечеря
Мъжете обичат да бъдат обгрижвани от своята жена, като мнозина наистина биха оценили романтиката – вечеря с хубаво шампанско, суши, масажни масла.

5. Да му направим чувствен масаж
Според много мъже един хубав масаж може да осигури на нежната им половинка доста приятно изживяване в спалнята. Това е достатъчна причина да се замислим, нали?
19.06.2017, 09:28 часа
3370 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha