Извънредно! Загиналият в касапницата край Мездра е от Монтана /снимки 18+/

Извънредно! Загиналият в касапницата край Мездра е от Монтана /снимки 18+/ Загиналият тази сутрин мъж в катастрофата на международния път Е-79 край Мездра е от Монтана, научи ексклузивно информационна агенция BulNews.bg. Размазаният микробус е бил шофиран от 35-годишния Николай Николов, който е бил пожарникар. 
Преди година и половина е започнал работа в службата в Лом, тъй като там е имало свободни работни места. От няколко месеца е бил командирован в пожарната на Брусарци. Мъжът е семеен и е баща на едно дете - момиче.
Той се е връщал натоварен с плодове и зеленчуци от София и близо до разклона за село Ребърково внезапно навлязъл в насрещното, където бил пометен от немски ТИР. С него пътувал още един мъж, който е настанен във врачанската болница с тежка гръдна травма.
Преди минути останките от микробуса бяха натоварени с кран в камион. Специализирана техника в момента полага усилия да премести и ТИР-а, след което пътят ще бъде измит и трафикът към Ботевград ще бъде пуснат. По данни на полицията, това се очаква да стане около обед.
Работата по случая поема Окръжна следствена служба, тъй като мъжът е служител на МВР.
19.06.2017, 11:46 часа
28430 3
Коментари

гледам гледам па си мисля

19.06.2017, 20:21 часа
втори сериозен инцидент с пожарникар шофьор за петнайсетина дни, па излиза ,че не са и обикновени водачи - та не може и акт да им направят органите ....и за жалост тик нещата са необратими - дали пък службите да не обърнат внимание на контингента си?

komentator

19.06.2017, 19:58 часа
ВИЕ ДА НЕ СТЕ СНИМАЛИ ТА ПИШЕТЕ ЧЕ Е НАВЛЯЗАЛ В НАСРЕШНОТО ИЛИ ПОЛИЦИЯТА ИСКА ДА ПУСНЕ НА СВОБОДА ТИРАДЖИЯТА КОЙТО АКО НЕ СЕ лъжа Е ТУРЧИН ЖИВЕЕЩ В ГЕРМАНИЯ ?????????????????

TT

19.06.2017, 12:32 часа
Много жалко! Гледам като, че ли е минала лека ръмка преди инцидента! Идеална хлъзгавица + висока скорост и претоварено МПС. Наистина много жалко!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha