Смартфон погуби 14-годишно момиче, докато се къпела във ваната

Смартфон погуби 14-годишно момиче, докато се къпела във ваната 14-годишната американка Медисън Коу от Ловингтън, САЩ, почина от токов удар в дома си, докато се къпела във ваната. Тийнейджърката се опитвала да използва телефона си, който се зареждал в този момент, без да излиза от водата. Роднините на загиналата Медисън разказаха пред местните издания, че по ръцете на девойката е имало изгаряния от електричеството. Момичето най-вероятно се е опитвало или да вземе в ръцете си смартфона, който се зареждал, или е решила да зареди устройството без да излиза от ваната.  
Медисън Коу била популярно момиче сред връстниците си, свирела в училищна група и играела в баскетболен отбор. Нейната смърт е шок и непрежалима загуба за роднините и приятелите й. Семейството на починалата девойка се надява, че случилото се ще накара другите подрастващи да избегнат такава ужасна съдба като ги накара никога да не използват подобни устройства, докато се къпят. 
"Медисън бе сияеща звезда за мен. Тя бе много умна и имаше отлични резултати в училище. Медисън обичаше живота. Тази трагедия не трябва да се повтаря с други", заяви Дона, бабата на починалото 14-годишно момиче. 
12.07.2017, 08:07 часа
2080 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha