Антон Кутев: БСП ще внесе вот на недоверие през есента

Антон Кутев: БСП ще внесе вот на недоверие през есента БСП ще внесе вот на недоверие през есента. И гражданите ще осъзнаят през есента, че това правителство не работи, каза депутатът. Вот на недоверие се иска, не като приумица на БСП, а когато го искат гражданите. Причините ще бъдат високата престъпност и тлеещият етнически проблем, заяви депутатът Антон Кутев от БСП.
Сега, ако бъде поискан с тази конфигурация в парламента, той няма как да успее. Прогнозата ми за предсрочен вот е най-късно 2019 година, каза още той.
Няма натиск срещу Марешки. Грешка беше той да заема заместник-председателското място.
Надявам се скандалът с НДК, да не застраши европредседателството. Защото, когато става дума за корупция, западняците са много чувствителни. Може и да е грешка, че Деница Златева не е уволнила Боршош, но тя го е направила, за да не забави още повече ремонта. И сега от ГЕРБ си измиват ръцете с нея. Не очаквам да се стигне до съд за НДК и Боршош, каза още Антон Кутев.
В най-скоро време очаквам война между Борисов и Радев. Предстои атака от страна на правителството към Радев.
Радев никога не се е мислил за част от БСП. Моят проблем с Радев е, че той не е ляв политик, няма ляво мислене. Неговото мислене е по-скоро центристко. Корнелия Нинова има шансове да стане големият политик на България в близките години.
16.07.2017, 17:58 часа
1090 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha