Три причини, поради които мъжете изневеряват, въпреки че са в щастлива връзка

Три причини, поради които мъжете изневеряват, въпреки че са в щастлива връзка Когато някой изневерява на партньора си, автоматично предполагаме, че нещо във връзката не върви както трябва. Но изневярата се случва и в най-щастливите връзки.

Опитва се да си върне част от себе си
Това не означава, че мъжът иска да се дистанцира от вас или да прекрати, а просто, че се опитва да се намери в нещо, което смята, че е изгубил. Може да бъде свободата му? Може би страст? Или нещо съвсем друго. Въпреки че ще ви нарани, не означава, че с вас не е щастлив. Има и голяма вероятност, да се срамува да ви кажа от какво се нуждае.

Записано е в ДНК-то му
Изневярата се случва във всяка култура. Случвало се е и в тези страни, в които убиват с камъни прелюбодейците. Е, чудите се защо хората с изневяра бих рискували и собствения си живот? Отговорът се крие в нашата биология. В нас се намира ДВОЙНА репродуктивна стратегия, което означава, че се стремим към размножаване. Но, от друга страна, склонни сме към изневяра, тъй като от това имаме полза. За мъжете, повече жени означава повече деца, което му дава възможност да осигури своета ДНК в бъдеще. За жените, контакта с повече мъже означава увеличаване на шансовете да бъде осигурена, в случай че съпруга почине или я отхвърли. Въпреки че в днешно време малко хора мислят по този начин, това е записано в нашето ДНК.

Някога просто се случва
Всички сме уязвими, когато става въпрос за любов. И всеки в някакъв момент попада в изкушение. На всички ни допада вниманието и факта, че за някого сме привлекателни. И ако имате съвсем лош ден и при определени обстоятелства не сте склонни на здраво мислене, склонни сте да направите изневяра. В края на деня, изневярата е само избор, който сте направили, дори и в момент, когато не сте мислили трезво. Единственото, което е важно е да разберем, че това може да се случи на всеки, по всяко време.
17.07.2017, 11:09 часа
1647 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha