Пияни българи скочиха на бой на циганин в Мездра, има пострадал

Пияни българи скочиха на бой на циганин в Мездра, има пострадал Солидно почерпени българи нападнаха циганин в Мездра. В следствие на развилнелия се бой е пострадал 30-годишен мездренчанин, научи BulNews.bg.
Случаят е станал в събота по обяд към 13 часа, но за него стана ясно едва днес, след като бе публикуван в официалния бюлетин на полицията.
От свои източници BulNews.bg разбра, че свадата е станала между група къркани българи и 30-годишният К. К., който е от ромски произход.
Аверите се били събрали в квартално заведение в района на Кооперативния пазар в железничарския град, когато К. отишъл там.
След като бил предупреден от служителката в обекта, че е по-добре да си върви, тъй като има опасност да си навлече проблеми с пияните й клиенти, той решил да си тръгне.
В този момент обаче фирканите мъже без много да му мислят скочили на бой на мъжа и той побягва. За да се защити от нападателите си той набарал един клон и започнал да го размахва. Така успял да уцели един от българите, който искал да го ступа. От удара ръката на 30-годишния местен жител В.М. била счупена. Той бил настанен във врачанска болница, а докато се успокоят страстите и с оглед на безопасността му ченгетата задържали К. в полицейския участък. Работата по случая продължава. 
17.07.2017, 11:17 часа
20776 1
Коментари

само

17.07.2017, 17:53 часа
Само така - бой по патладжаните!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha