​Сега е моментът! МВР-Монтана си търси старши счетоводител

​Сега е моментът! МВР-Монтана си търси старши счетоводител Областната дирекция на полицията в Монтана си търси старши счетоводител, научи BulNews.bg. Всички желаещи да се включат в надпреварата за благата държавна длъжност трябва да знаят, че срокът за кандидатстване изтича утре в 17 часа.
Мераклиите трябва да са наясно, че свободното работно място е в сектор „Финансово осигуряване, управление на собствеността и социални дейности“ към отдел „Административен“. Работата им ще бъде да подпомагат главния счетоводител при осъществяване на текущ и последващ вътрешен финансов контрол по спазването на финансовата и платежната дисциплина, както и редица други дейности.
Изисканата минимална степен на завършено образование е „бакалавър“, а минималният професионален опит е от една година. Освен това се изисква кандидатите да имат V младши ранг.
Сред изискванията за кандидатите са да са изучавали социални, стопански и правни науки, в професионално направление - икономика. Те трябва да имат или да получат разрешение за достъп до класифицирана информация до ниво на сигурност „Секретно“ по Закона за защита на класифицираната информация (ЗЗКИ).
Минималният размер на основната заплата е 460 лева, като реално заплатата ще се определя в зависимост от професионалния опит на спечелилия конкурса кандидат, съгласно нормативните актове, определящи формирането на възнаграждението.
Конкурсът ще се проведе чрез решаване на тест и интервю.
21.07.2017, 08:25 часа
2894 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha