Осман Октай: Ако Бойко Борисов не унищожи ”бащите” си, те ще го приключат

Осман Октай: Ако Бойко Борисов не унищожи ”бащите” си, те ще го приключат Доган е голяма хапка за Борисов. Трябва има сериозни причини и зор, за да му посегне. Доган е създателят и на Борисов, и на Пеевски, и на Цацаров. Той е господарят на задкулисието и ако го ударят, значи тези хора са в капан и отчаяно търсят изход, заяви пред „Фрог нюз“ Осман Октай, бивш зам.-председател на ДПС по повод информация за готвен арест на Ахмед Доган. Тази новина бе споделена от източници в ДАНС и прокуратурата. Активисти от ДПС коментираха, че такъв вариант е възможен, но той ще взриви България.
Спасяват си кожите. Моделът „Доган-ДПС” обслужва задкулисието. Именно този модел издигна хора като Борисов, Пеевски и Цацаров. Без Доган Борисов никога нямаше да стане главен секретар на МВР. Доган, не царя го сложи на поста - никой не се заблуждава в това. Затова той си затвори очите за етно-религиозния модел на мафията. Ще приветствам арест на Доган, макар зад него да са тези хора. Освен това съм сигурен, че това няма да ги спаси. Те са свършени. Опитват да си спасят кожите. Възможно е дори те да пускат този слух, за да си вдигнат рейтинга и да изместят вниманието на хората от проблемите, които са ги налегнали. Разследват ги от САЩ за корупция – това не е шега работа. Имат проблеми и с Русия.
Щели да разследват далаверите около Цанков камък. Хубаво, но само Доган ли ще разследват или и царя, и бизнесмена Николай Вълканов, който участва в цялата история?
Забавлявам се, как тези хора са готови да жертват бащицата си, за да си спасят кожите. Като турски сериал са...
Съществува и вариант Борисов да е изтъргувал Доган с президента на Турция Ердоган. Ако е така, значи Борисов е предал българските мюсюлмани под контрола на Анкара. Досега ги държаха Доган и Библиотекарския, - категоричен е Октай. Според него в момента Борисов е зверски притиснат от Вашингтон, Москва и Анкара и е готов да взриви държавата, само и само да се спаси по някакъв начин. За него не е проблем да удари създателите си. Вече го е правил като главен секретар с предишните си шефове – всеки знае кои.
Това няма да го спаси. Няма да спаси Пеевски и Цацаров. Ще изгорят в разпаления от тях пожар. Идеята им е да заявят пред българите, че ги притискат отвън, но те мислят за народа си. Затова бе и договорът с Македония. Няма кой да се хване.
До няколко дни картината ще се изясни. Вярно, че удариха Георги Гатев, човек на Доган и зам.-шеф на комисията за контрол на СРС. Това с Цанков камък е крачка в същата посока. Да видим. Ако свалят охраната от НСО на Доган – ясно – нацелили са го, смята Осман Октай./Фрог нюз
11.08.2017, 20:37 часа
3777 1
Коментари

H&L

11.08.2017, 22:17 часа
Интересно и какво ще се случи,дали Доган знае за това което говориш.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha