20-годишна красавица умря в агония пред очите на семейството си

20-годишна красавица умря в агония пред очите на семейството си Семейството на млада жена, която е починала след употребата на дрога, която тя смятала за екстази, проплака в социалната мрежа и предупреждава всички да внимават с опасния наркотик чрез видео, пише "Дейли мейл", цитиран от Блиц.
 Еми Вигус е на 20 години от Колчестър. Тя умира в болница 3 дни, след като е колабира в дома си.   Това е реакция от парти дрога, която тя е мислела, че е MDMA, след като се върнала от двудневното си пътуване до Лондон.   Отчаяните й родители се опитват да я спасят преди тя да бъде откарана в болница. В лечебното заведение тя пристигнала в кома и малко по-късно починала.
В публикуваното във „Фейсбук” видео, което вече е видяно от над милион души, се разказва трагичната история и всички хора са призовани да мислят два пъти преди да вземат дрога.   Гласът, който говори във видеото от нейното семейство казва: „Тя никога няма да научи за болката, която причини”   „Следващият път, когато имате такъв момент, просто спрете и помислете за нашата Еми и грешката, която е допуснала и за прекрасното семейство, което е оставила”.
Във видеото се описва как тялото на Еми отхвърлила неизвестната субстанция, която тя казала, че е взела и за агонията на семейството й в последните мигове с нея. Родителите й са останали без никакви възможности, освен да извършат Кардио-пулмонарна първа помощ (сърдечен масаж) на собствената си дъщеря в собствения си дом. След това Еми била откарана по спешност в централната болница в Колчестър, където постъпила директно в реанимацията в много лошо състояние.
"Нашата Еми изпадна в кома, но беше все така блестяща с прекрасните си мигли, коса и ангелско лице", разказват родителите на починалото момиче. Тя е лежала неподвижна и привидно миролюбива. Часове по-късно коридорите на болницата в Колчестър отекнаха с виковете и писъците на членовете на семейството й.
25.08.2017, 15:18 часа
3626 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha