​Забогатяхме! Община Враца си купува чисто нов електромобил

​Забогатяхме! Община Враца си купува чисто нов електромобил Благосъстоянието на община Враца явно се подобрява значително, защото кметът Калин Каменов е решил да закупи нов изцяло електрически автомобил за нуждите на местната администрация, научи BulNews.bg. Обществената поръчка за доставката на возилото е публикувана на 4 септември в сайта на общината. Закупуването на подобно возило на фона на тотално разбитите от водния цикъл улици в града е меко казано неуместна. Според запознати това ще е поредният безумен харч на парите на врачанския данъкоплатец от страна на кмета.
От документите става ясно, че ще се поръча един фабрично нов изцяло електрически автомобил, който отговаря на техническите стандарти на ЕС. Изискванията в поръчката са да бъдат доставени и комплект за ремонт на гуми – компресор и лепило, както и крик и комбиниран ключ за гуми. Превозното средство трябва да бъде доставено с извършена предпродажбена подготовка, като към документите трябва да има и инструкция за експлоатация на български език.
От общината дават до 58 333.33 лева без ДДС за новата кола. Участник предложил по-висока цена ще бъде отстранен от класирането, а поръчката ще спечели предложилият най-ниска цена. Срокът за получаване на офертите е до 11 септември.   
06.09.2017, 08:25 часа
3382 5
Коментари

Тролея

08.09.2017, 13:06 часа
Ейййййй ма как един положителен коментар не се написа под нещо което е направено за добро. Първо, на нов тролейбус не можеш за тези пари гумите да му купиш. Бъдете малко по добронамерени, тоя негативизъм ви докарва до това положение.

Име

06.09.2017, 23:43 часа
Звучи като че да е по проект. Демек, Общината не плаща

2

06.09.2017, 17:15 часа
За тия пари да бяха закупили поне един тролейбус, че тия старите са си вагончета на ужасите!

Пустиняк

06.09.2017, 11:02 часа
Това не е наглост, а задоволяване на каприз на неуравновесен човек, но по-пълна и точна диагноза може да даде само татко Фройд. Сопрете се бе маскари с тия пари можете да пооправите нещо из града или да залесите с дръвчета, че сме замязали на Бейрут

да

06.09.2017, 09:42 часа
изисквания към автомобила няма/ брой места, батерия, пробег с едно зареждане и др./ ,но задължително да има крик и ключ за гумите -малоумие
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha