Обединението на ОББ и "СиБанк" взе главата на влиятелен банков шеф във Враца

Обединението на ОББ и "СиБанк" взе главата на влиятелен банков шеф във Враца Сериозен трус е станал в банковите среди във Враца, след като белгийският собственик на „СиБанк“ – „Кей Би Си Груп HB“, купи и ОББ, научи информационна агенция BulNews.bg. От началото на месеца извън системата вече е дългогодишният регионален директор на „СиБанк“ Надя Донкинска. Напористата дама отговаряше за клоновата мрежа във Враца, Видин, Монтана, Плевен и Ловеч и минаваше за особено близка до ръководството в София.
След сливането на двете банки е бил обявен вътрешен конкурс за мястото на регионален шеф. Още преди да са ясни крайните резултати, Донкинска е черпила в клона във Враца като победител в съревнованието. Решението на комисията обаче било в полза на нейния колега от ОББ Златко Прокопов, който оглавил структурите на банката във Враца, Видин и Монтана.
На загубилата съревнованието било предложено да стане заместник на Прокопов, но тя се фръцнала и категорично отказала. Донкинска имала самочувствието, че е незаобиколим фактор в банковите среди в Северозападна България и приела новата си позиция като подигравка. Още на другия ден тя подала молба за напускане, която била парафирана незабавно. На този етап не е ясно какви са плановете на амбициозната банкерка, тъй като тя не вдига телефона си.
През следващите дни предстои да бъде обявен вътрешен конкурс за директори на клоновете във Враца, Видин и Монтана. Стратегията на новите собственици е те да са основните банки, а тези в по-малките градове да имат ограничени функции.
14.09.2017, 09:47 часа
16127 6
Коментари

Uke

14.09.2017, 16:11 часа
Враца от десет години се управлява от ГЕРБ пълни некъдърници бивши комунистически кадри, ядоха,пиха и се ебаха, кой е свестен замина или го изгониха от града! Командирования абич за кмет брои колко му остава! Какви банки какви пет лева!

Боби Ц

14.09.2017, 16:01 часа
Това беше единствения регионален шеф от Враца и във Враца, на всички останали центровете са Плевен, Варна и и и Монтана! Говори лошо за икономиката на града, която запада с всеки изминал ден и няма преспектива!Това са видими резултати!

До 112

14.09.2017, 15:31 часа
Къде точно я поддържал :-)

112

14.09.2017, 15:29 часа
Лошо няма. Никой не е вечен. Господина поддържал тази женица е загубил почва под краката си , насрочен е конкурс , лъснала е истината за възможностите и и толкоз.

някой

14.09.2017, 14:40 часа
То пък та е една кадърна! Има Господ!

МАНГАЛ

14.09.2017, 13:56 часа
А ТАКААА....СЕГА ПРОПАДНА КАРИЕРАТА НА НЕКАДЪРНОТО И МЪЖЛЕ ....
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha