Училищните автобуси във Видинско минаха проверка

Училищните автобуси във Видинско минаха проверка Приключиха проверките на ученическите автобуси в област Видин. Отдел "Автомобилна администрация" съвместно с Регионалния инспекторат по образованието във Видин провериха всички 36 автобуса, които се използват за специализиран превоз на деца и ученици от населените места до училищата. От направените проверки се констатира, че двама водачи са имали изтекъл срок на удостоверение за психологическа годност, каза началникът на отдел "Автомобилна администрация" Димитър Димитров.
"Един имаше с техническа неизправност, която беше отстранена. Общо взето автобусите са в добро състояние. За тази година има 5 нови, които са заместили морално и технически остарелите. Паркът се обновява. Някои от автобусите са климатизирани през летния сезон. Всички са оборудвани с печки за отопление през зимния сезон. Периодично проверяваме изправността на отоплителните уреди."
До момента в отдел "Автомобилна администрация" Видин няма подадени жалби и оплаквания за извършването на ученическия превоз.
27.09.2017, 14:09 часа
1037 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha