Наложиха тежки наказания на "Ботев" /Рогозен/ за изстъпленията на мача с "Локо" /Мездра/

Наложиха тежки наказания на "Ботев" /Рогозен/ за изстъпленията на мача с "Локо" /Мездра/ Дисциплинарната комисия при Областния съвет на БФС Враца наложи тежки наказания на "Ботев" /Рогозен/ за изстъпленията по време на домакинската среща на отбора с "Локомотив" /Мездра/. Двубоят от 5-ия кръг на първенството във Врачанската А областна група беше прекратен в 44-ата мин. при резултат 1:1 заради нахлуване на терена на пияни зрители и опит за саморазправа с длъжностните лица - съдийската бригада и дежурния делегат на мача. От областната футболна централа наказаха клуба домакин на скандалния двубой с лишаване от домакинство за две срещи и имуществена санкция от 250 лв. Така "Ботев" /Рогозен/ ще играе домакинските си мачове с "Ботев" /Криводол/ от 7-ия кръг и с "Манастирище" от 9-ия кръг на чужд терен. 
С лишаване от състезателни права са наказани трима футболисти на "Ботев" /Рогозен/. Петко Петков ще пропусне 3 мача на своя отбор, а неговите съотборници Николай Николов-Финката и Николай Николов - съответно 2 и 1 мач. 
Междувременно Спортно-техническата комисия при Областния съеет на БФС Враца присъди служебна победа с 0:4 за "Локо" /Мездра/. Така мездренските "железничари" оглавиха временното класиране в групата с актив от 13 точки.
28.09.2017, 14:33 часа
703 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha