Бъдете готови за изненади! Вижте хороскопа си за днес

Бъдете готови за изненади! Вижте хороскопа си за днес Овен 
Днешното утро обещава да бъде доста наситено със събития и ангажименти, и даже няма и да поискате да помислите за онова, което ще бъде утре. Приливът на вътрешна енергия наистина е възхитително усещане, но се постарайте да се сдържате и да не отидете твърде далеко. Тази енергия скоро ще се изтощи, така че е най-добре да я запазите за по-мрачни дни. Скоро ще Ви се налож да активизирате всички запаси от енергия, за да се справите с някаква сложна ситуация. 

Телец
Струва Ви се, че една епоха на промени във Вашия личен живот Ви е пощадила, а друга още и не мисли да започва. Поне за днес е сигурно. Затова ако не искате днес да се побъркате от скука, измислете за себе си и за своя любим човек някакво развлечение. Нека това да бъде дори чупене на някоя и друга стара чаша... а после се разходете до магазина за нови.

Близнаци
Днес природата ще се окаже против Вашите отношения. Метереологичното време по никакъв начин няма да способства за романтични разходки и страстни признания в любов, но и няма да Ви даде възможност да се концентрирате един в друг: нещо непрекъснато и задължително ще Ви отвлича. Затова , ако има възможност да не излизате от къщи, не го правете...

Рак
Подходящ ден за кратки пътувания (с изключение на сутрешните часове). По това време ще можете свободно да контактувате с хората, които са около Вас, и то на различни теми. Само че се постарайте, да не излизате от деловия тон и внимателно да аргументирате своите позиции. Ще е полезно да обсъдите детайлите на тази или онази работа. Има вероятност да бъде успешна ороверка или оформяне на документи. Лесно ще се справите с всяка текуща задача, особено ако не се вглеждате в далечното бъдеще. Контатктът с детето или с любимия човек ще Ви донесе не малко приятни моменти.

Лъв
Утрото ще се ознаменува с определени успехи, но е за препоръчване да започнете да се занимавате с нова работа или задачи чак около обяд. През деня ще бъдете напълно готови да излезете пред всички. Не се учудвайте, ако имате чувството, че вместо сред обществото, сте излезли на циркова арена, изпълнена с разярени лъвове. Събитията през деня ще изискват от Вас не малка издръжливост, мъжество, а също и да следвате законите и работния план. Ако се опитате да минете само с оригиналност, нещата може да приключат с емоционално сътресение...

Дева
Тъй като се съмнявате в правилността на вече взети решения, ще прекарате голяма част от деня в размисли за това, какви възможности са били изпуснати и какви факти са останали неуточнени. Това занимание ще се окаже крайно непродуктивно и напразно ще губите времето си, което бихте могли да използвате за много полезни неща.. На практика този ден е много по-подходящ за активна дейност, и още от сутринта се настройте за ефективна работа. Съюзници ще имате в късния следобед, а и точно тогава най-много ще се нуждаете от тях.

Везни
Благоприятен ден за професионална дейност, семейни работи и решаване на финансови въпроси. Възможно е неголямо издигане в службата, както и поява на нови възможности и интересни предложения. Вашата предпазливост ще помогне да се заобиколят подводните камъни и капаните, заложени от недоброжелатели. Отдавнашен конфликт ще се реши във Ваша полза. По-сложна ситуация се очертава в личния Ви живот. В романтичният живот днес няма място за отстъпки и компромиси, а всеки ще се опитва да постигне своето на всяка цена. Роднините и членовете на семейството няма да са много внимателни към Вас, и може да забравят за някаква молба, или да игнорират важна информация. Поемете контрола над ставащото.

Скорпион
Днес няма да сте най-общителния човек и не искате да бъдете, а и никой не изисква това от Вас, нито се опитва да Ви застави. Общуването с любимия може да се ограничи до ласкава целувка или СМС, състоящ се само от една дума – ОБИЧАМ. И всичко ще бъде наред.

Стрелец
Мероприятията, насочени към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време късмета ще Ви съпътства: може Вас лично, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарастне вероятността за разминавания и непредвидени усложнения. Не са изключени остри конфликти с хора от ежедневното Ви обкръжение: спътници, събеседници, приятели, колеги или близки. Стремейки се към оригиналност, не забравяйте да се придържате към набелязаните заедно с партньорите стратегии.

Козирог
Възможността Ви да действате целеустремено, ще се запали до края на деня. При това възможността да не допуснете никаква грешка, не е чак толкова голяма. Ако сте родени през втората декада на своя зодиакален знак, трябва да се пазите от претоварване и от погрешни действия. Втората половина на деня обещава да бъде по-хармонична за Вас. През това време лесно ще контактувате не само с приятелите, но и с деловите си партньори, като ще съумявате леко и красиво да оформяте своите оригинални мисли.Не е изключено получаване на известие от друг град или чужбина. Може да бъде възстановена електронна преписка.

Водолей
Днес ще Ви се стори, че онова, с което се занимавате заедно със своя любим човек от толкова дни, е достатъчно скучно, и сатова се налага да измислите нещо ново, радващо и интересно, и то - желателно заедно, за да можете след това заедно да се радвате.

Риби
Готови сте да наречете нещата с истинските им имена, но дали Вашият събеседник е готов да чуе всичко това? Не може да се каже, че по-рано не сте се сблъсквали с подобни ситуации, и едва ли ще се сдържате този път. Вашата праволинейност е много ценно качество, но сега едва ли ще Ви донесе популярност. Ако за Вас е важно да запазите кръга от своите поклонници, пробудете своята толерантност, преди да решите, какво точно и по какъв начин трябва да кажете.
30.09.2017, 08:10 часа
1506 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha