Автомоделисти от Враца взеха 6 медала от 4-ти кръг на БФАМС в Сливница

Автомоделисти от Враца взеха 6 медала от 4-ти кръг на БФАМС в Сливница На 30 септември и 1 октомври в Сливница се проведе Четвъртия кръг от ДШ на БФАМС - elecric on road.
Резултатите от класирането са следните:
1/10 Electric Stock (деца)-  състезателите от СТМК "Враца" Любомир Цветомиров и Самуил Кулев заеха второ и трето място. Победител е Кристиян Костадинов от отбора на Кинетик Русе.
В Electric Stock състезателите от СТМК "Враца" безапелационно заеха първите три места - златен медал за Боян Стаменов, сребърен за Петър Стаменов и бронз за з.м.с. Дамян Петров, а дебютанта за СТМК "Враца" и за шампионата Георги  Шиклев зае пето място.
В клас Electric Touring победител е Кристиян Костадинов от Русе, бронзов  медал завоюва Петър Стаменов от СТМК "Враца", а Георги Шиклев и Боян Стаменов от СТМК "Враца" заеха съответно седмо и осмо място.
В Клас 1/16 Electric победител е Кристиян Костадинов от Кинетик Русе, а втори и трети са Румен Соколов и Калин Кокошаров от Асоциация на моделистите -София.
 На 14 и 15 октомври на пистата на Хиподрума край Банкя, предстои провеждането на Четвърти кръг off road  от календара на БФАМС.
02.10.2017, 14:47 часа
907 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha