Внимание, пазете колите си! Автоджамбази вилнеят в Монтана

Внимание, пазете колите си! Автоджамбази вилнеят в Монтана Автоджамбази вилнеят в Монтана. В последните дни са извършени две посегателства върху коли в града, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР.
Вчера 41-годишен местен жител съобщил в полицията, че някой се опитал да задигне автомобила му „Ауди А3“. Возилото било паркирано на булевард "Парта". Неизвестен бандит отворил с техническо колата и направил опит да стартира двигателя с кабелите за контактния ключ, като взломил декоративни панели, намиращи се под волана. Местопроизшествието е посетено, извършен е оглед, иззети са веществени доказателства, снети са обяснения от собственика. По случая е образувано досъдебно производство.  
Друг автомобил – товарен "Опел Астра", собственост на 47-годишен охранител от Монтана, пък е бил разбит и ограбен. Возилото било паркирано пред частен дом в града. От него са задигнати портмоне с 80 лева и документи. Там били книжката и контролния талон на стопанина, лична карта, 2 дебитни карти и служебен пропуск. Извършителят и стойността на нанесената щета са в процес на изясняване. Образувано е досъдебно производство. 
06.10.2017, 11:30 часа
3867 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha