Тайните на звездите са разкрити! Прочетете своя хороскоп за днес

Тайните на звездите са разкрити! Прочетете своя хороскоп за днес Овен 
Днес ситуацията , така променлива вчера, ще се стабилизира неочаквано. Положете усилия стабилизацията да стане във вида, в който Ви е изгодна. Ако Вашия любим цял ден дими като парен локомотив и мирисът на цигарен дим Ви е омръзнал, звездите Ви съветвам днес да започнете да предприемате активни мерки! Действайте и с лошо и с добро. За да се откаже от лошия си навик, обещайте му нещо, за което отдавна си е мечтал. 

Телец
За да осъществите плановете си за този ден, няма да Ви достигне някаква дреболия. Незначителна дреболия, която обаче ще се окаже много значима... Това ще рече, че Вашето лично щастие се отлага за неопределено време. Да се надяваме, че няма да е за дълго.

Близнаци
Предстоят Ви наведнъж няколко интересни и многообещаващи предложения, а здравият разум и опит навярно ще подскажат, кое от тях трябва да изберете. Важното е, да не вярвате на обещанията на малко познати хора и нови партньори. Помнете, че днес само Вие имате истинска представа за своите възможности, а останалите са склонни да ги надценяват. Ще Ви зарадват новини, отнасящи се за приятели и далечни роднини. В живота Ви всичко е напълно стабилно, но се чувствате поблазнени от мисълта , да се намесите в чужда работа. Въздържайте се от подобни постъпки, защото за никого няма да са от полза. 

Рак
Днес е голяма вероятността , че във Вашия тандем ще се забележи някакво разстройство. На Вас и на Вашия любим човек ще Ви се иска да ръмжите, да се карате и да се хапете един - друг. Не трябва да държите отрицателна енергия у себе си . Ако намерите къде на друго място да я излеете - отлично. Ако ли не ... Какво пък, да се поскарате понякога също няма да пречи!

Лъв
Денят е много отмерен и спокоен. Целеустремените натури получават това, към което се стремят, а Вие, като истински представител на своя зодиакален знак, сте наистина такъв(такава). Ще се появи възможност да уредите отношенията с новите си партньори, а между тях може да се окажат хора, на сътрудничество с които по-рано даже и не сте разчитали. Хармонично ще се подреждат отношенията с близките и в семейството Ви ще цари взаимно разбиране. Дръжте се във висша степен достойно, и с това ще заслужите уважението на обкръжаващите. 

Дева
Вашият знак е известен със скромност, разсъдливост и потайност и затова ако Ви поверят някаква тайна, към нейното съхранение се отнасяте твърде сериозно. Това придобива още по-голяма актуалност, особено ако самите Вие доверявате тайна някому. Само че в настоящия момент сте се оказали в неприятна за себе си ситуация - трябва да кажете на някого за нещо, което никога в живота си не сте мислили, че ще направите.Има само едно нещо, което е подходящо да направите, а в глъбините на душата си сте убедени, че именно това е верния ход.

Везни
Знаете от всичко по малко, а това Ви дава възможност за изява в най-различни светски или професионални ситуации. Само че за момента звездите Ви приканват, да ошлайфате до съвършенство един от хилядите си таланти. Дерзайте! Подобрете своята специализация и преследвайте една единствена цел, вместо да пилеете енергията си на веднъж в няколко посоки.

Скорпион
През този ден е редно да си спомните, че Вашият любим човек , каквато и издръжливост да притежава, не е железен, и в един момент също може да се „пречупи”. Тогава ще бъдете без надеждна опора и верен защитник. Това значи, че днес силният трябва да бъдете Вие, за да може той поне малко да си отдъхне и да се възстанови.

Стрелец
Днес на Вашия любим човек ще бъде доста сложно да се справи с тези задачи, които сте му поставили и за целта ще си потърси съдействие отвън. Ако по принцип не искате чуждите хора да са посветени във Вашите проблеми, трябва да се уговорите още сега. 

Козирог
Удивително е, но днес няма да Ви се иска да мислите за последиците от своето поведение, както и за това, как то ще се отрази на по нататъшните Ви отношения с любимия човек. Даже и въобще на каквото и да било... Ще постъпвате така, както Ви се иска, и ще правите онова, което Ви се прави.

Водолей
През този ден не трябва да натрапвате на любимия си човек своята гледна точка. Все едно, той няма да застане на Ваша страна, както се оптвате да поставите нещата. Дори само по силата на вродения си инат, който днес ще се обостри... Затова ще се наложи нееднократно през този ден да правите компромиси. 

Риби
Предстои Ви да направеите важно откритие - колкото по-неочаквано, толкова по-значително. Ако целите промени, може да използвате този ден, за да им поставите началото. Сега е оптималния монент, за да се заемете с нещо съвсем ново, както и да изпитате своите сили на съвсем ново поприще. Предизвиквате силни чувства у хората, които Ви заобикалят, но те не винаги са приятни, и затова днес може да си спечелите и приятели, и врагове. Не е желателно да си определяте важни срещи за втората половина на деня. През това време ще е сложно, да настоявате на своето.
07.10.2017, 08:20 часа
1812 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha