"Монолит" нанесе първа загуба на шампиона "Манастирище" в дербито на кръга

"Монолит" нанесе първа загуба на шампиона "Манастирище" в дербито на кръга Отборът на "Монолит" нанесе първа заryба през новия сезон на Манастирище в първенството по футбол във Врачанската "А" областна група. В среща от 7-ия кръг тимът на Петър Кунчев победи актуалния шампион с класическото 3:0 и излезе на второ място в класирането, само на точка след лидера "Огоста" /Хайредин/, който обаче е с мач по-малко. На два пъти точен за "Монолит" бе голмайсторът Георги Иванов, а веднъж се разписа Стоян Стоянов. 
"Искър 1923" /Роман/ се завърна с победа на градския си стадион, който това лято беше закупен и реновиран от местната Община. Формацията, водена от бившия халф на "Локо" /Мездра/ Иван Нинов-Цаката, се наложи с 2:0 над "Скала 2015" /Оселна/. Хрисимир Николов изведе домакините напред в резултата още в самото начало на мача, възползвайки се от груба грешка в отбраната на гостите, а в добавеното време централният нападател Кристиян Узунски фиксира крайното 2:0. Оселчани могат да съжаляват, че не си тръгнаха поне с една точка от Роман, тъй като създадоха дузина чисти голови положения. На два пъти обаче удари на Николай Гришев срещнаха гредите, пропуски направиха също Пламен Йорданов, Емануил Иванов, Пламен Йорданов, Иван Крумов и 21-годишният молдовец Ефим Вълков. 
"Ботев" /Криводол/ срази като гост с 5:0 в Манастирище "Ботев" /Рогозен/, който е наказан с лишаване от домакинство за два мача заради изстъпленията по време на двубоя по-миналия кръг с ОФК "Локомотив" /Мездра/. С хеприк за криводолчани се отличи бившият нападател на "Ботев" /Враца/ Кирил Кръстев, по един гол добавиха Благовест Ценов и Емануил Димитров. 

08.10.2017, 16:41 часа
1193 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha