Вижте кои двама студенти ще получават стипендия от община Козлодуй

Вижте кои двама студенти ще получават стипендия от община Козлодуй Община Козлодуй ще финансира обучението на двама студенти в неравностойно положение, научи BulNews.bg.  Подалите заявления и одобрени за финансово подпомагане са Джесика Лазарова, която е студентка в педгогическия университет „Паисий Хилендарски“ в Пловдив. Младата дама е първи курс „Психология“.
Другият щастливец, спечелил стипендията на община Козлодуй, е Янислав Гунев, който е първи курс във Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий“ със специалност „Педагогика на обучението по физическо възпитание“.  
Припомняме, че желаещите можеха да кандидатстват  за получаване на финансиране по специалности с педагогическа насоченост и за лекарски асистент. Входираните заявления са разгледани и одобрени от комисия, назначена със заповед на кмета на общината. Финансовото подпомагане на одобрените студенти ще се извършва чрез изплащане на стипендии, които са в размер на една минимална работна заплата за страната и ще се изплащат за времето на академична година – 10 месеца до завършване на образованието, в съответствие с определените от висшето училище срокове.
09.10.2017, 16:57 часа
2782 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha