Истории от Северозапада! Мъж заплашва семейство, че ще ги запали и изгори с киселина

Истории от Северозапада! Мъж заплашва семейство, че ще ги запали и изгори с киселина Рецидивист, заплашил да убие мъж и жена от Мизия, влиза на топло за една година, научи BulNews.bg. Присъдата на Ц.Т.Х. бе постановена преди дни от районния съд в Оряхово, където гневният мъж признал вината си и сключил споразумение с държавното обвинение да излежи наказанието си в затвор при общ режим.
Причината за високата присъда е, че мъжът вече е осъждан за други свои провинения. Той е признат за виновен, че на 16 юни около 20 часа пред дома на потърпевшите в Мизия ги е заплашил с убийство. Обезумелият мъж крещял неистово по семейството. Заплашвал ги, че ще ги запали и крещял: „Ще взема една туба бензин, ще ви запаля, с киселина ще ви изгоря, не разбрахте ли, че където и да се скриете като колци на домати ще ви набия… ще ви избия!“. Всичко приключило едва след намесата на полицията, като рецидивистът бил вкаран в карцера, за да се успокои.
По време на съдебното заседание Ц.Т.Х. се признал за виновен и заявил, че съжалява за извършените действия и приема да му бъде наложено наказание „лишаване от свобода“ за срок от една година.
Определението има последиците на влязла в сила присъда, окончателно е и не подлежи на обжалване.   
11.10.2017, 08:30 часа
2558 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha