Има 5 вида момичета, които дразнят мъжете! Вижте кои са те

Има 5 вида момичета, които дразнят мъжете! Вижте кои са те Ние знаем какво дразни  противоположния пол , но дали сте се попитали, които са момичетата, които мъжете не понасят?

Момиче, което постоянно възразява
Жените, които говорят негативно за другите около себе си, определено ще отхвърлят всеки мъж. Добре, всички понякога имаме минута за възражения, но едно нещо е да го правите от време на време, а съвсем друго е, ако го правите 24 часа в денонощието! Мъжете не разбират защо жените имат нужда постоянно нещо да си намират и да възразяват, защото се водят по простата логика – ако нещо ме притеснява, сам ще променя това, а ако не мога, ще се оттегля.

Обсебена от диети
Ако всяка второ изречение е в стила на броене на калории, то много бързо ще избяга от вас. А ако не дай Боже започнете и на него да му забранявате да пие бира, защото дебелее, експресно ще избяга от теб! И не го обвиняваме. Момчетата обичат, когато момичетата са отпуснати, когато се радват на живота. Това не означава, осем пъти на ден да се яде кебап между храненията, а просто да се радвате на малките, умерени удоволствия.

Работохоличка
Хубаво е, че обичате работата си, но няма никаква нужда на другите, особено на момчето ви, да зареждате главата със срокове, колегите, шефа или бизнес презентации, тъй като ще бъде ясно, че няма нито една друга тема за разговор. Мъжът може би го интересува какво мислите за него, какво бихте искали да правите, когато не работите, вашето хоби, вашите мнения. Ако искате да имате мъж, време е да на мислите само за работата, но и да започнете да живеете.

Недоволна от роднини
С ръка на сърцето, редки са тези, които имат перфектни роднини и които с никого не се карали. Но това не е причина постоянно да говорите за тях и да ги обиждате. Ако нямате хубави думи за своите роднини, прескочете тази тема.

Момичета, които вечно играят майки
Някои жени смятат, че знаят всичко. Имат чувството, че трябва да знаят за проблемите на този свят. Толкова са обсебени от това постоянно да натоварват момчето с безброй въпроси и да дадат мъдър съвет. Да се ​​върнем в реалния свят: факт е, че нито едно момче не иска да излиза с майка си!
11.10.2017, 14:52 часа
1782 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha