От "Монтана" очакват победа над "Царско село"

От "Монтана" очакват победа над "Царско село" Футболният "Монтана" има тежко домакинство срещу "Царско село". Двубоят от 11-ия кръг на Втора професионална лига, е в петък, 13 октомври, от 16 часа на стадиона в Чипровци. Столичани заемат третото място във временното класиране и са един от претендентите за промоция в елита. 
„Силен отбор ще ни гостува", призна спортният директор на "Монтана" доц. Михаил Мадански:
"Отначало голяма част от отборите се отнасяха с недоверие към проекта "Царско село", но се оказа, че там се работи сериозно във всички направления. Аз очаквам победа, нашият отбор е готов за този мач. Ние не се плашим от никой в групата. На нас продължава да ни тежи загубата на точки в началото и фактът, че играем далеч от Монтана, но това не са неща за оплакване."
Големият въпросителен е около участието на Николай Балджийски. Атакуващият полузащитник е с разтежение на бедрото на десния крак. Халфът премина преглед в София. Много е малка вероятността той да вземе участие в мача с Царете. Левият бек на "Царско село" е контузен от седмица. Към подготовката на "Монтана" се присъедини и Владимир Айтов, който бе с Младежкия национален отбор на България до 21 години. Ръководството на "Монтана" е подсигурило безплатен автобус до Чипровци за феновете на отбора.
12.10.2017, 16:07 часа
973 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha