Хороскопът днес няма да е благоприятен за някои зодии

Хороскопът днес няма да е благоприятен за някои зодии Овен 
Старайте се малко повече да биете на очи: активно общувайте и проявявайте инициатива в запознанствата. Това е ден, в който можете да се обзаведете с много полезни връзки, без да полагате особени усилия. Овните- бизнесмени ще намерят нови партньори, а хората на наемния труд ще намерят своя началник-мечта. Не по-зле стоят нешата със запознанствата от личен характер. Започващите през този ден отношения имат огромен потенциал. Неприятности дебнат влюбените Овни. Заплашва ги караници с любимия човек. Най-вероятна причина за конфликтите са лошите привички, с които те не могат или не искат да се разделят.

Телец
Много трудно ще Ви бъде да изберете правилната линия на поведение, тъй като събитията през този ден ще изглеждат противоречиви, а да се установи причинно-следствената връзка между тях не е по силите на всеки. Интуицията нещо все още се бави да Ви подскаже каквото и да било, и много често се улавяте в мисли, че просто изоставате от хода на събитията. Личните отношения напомнят минно поле, а да минат през него без загуби ще успеят само най-умните и опитни представители на знака. Даже и при стабилните двойки са възможни принципни разногласия.

Близнаци
Днес страшно ще Ви се иска, да стнете някой друг, но само не себе си.Много старателно ще имитирате герой от Ваш любим филм или книга. Какво пък - това е похвално решение и даже е полезно за развитие на собствената личност, но не трябва да забравяте, че Вашия любим човек обича именно Вас, а не образа, който по неизвестни причини сте решили да си наложите.

Рак
Кога за последен път сте чели интересна книга? Защо не се обърнете към приятели, на вкуса на които може да се доверите, и да се посъветвате с тях, като ги помолите да Ви препоръчат някое и друго произведение? Или си изберете нещо от класиката, която се смята такава не просто така, а защото тези книги наистина са хубави. А след това си направете голяма чаша горещ шоколад и прекарайте вечерта в четене. Ще бъдете радостни, че сте постъпили именно така.

Лъв
Днес на някого много ще е необходима Вашата помощ. И на Вашия любим човек също, ако се съгласи да участва в съвместно мероприятие с Вас. Само че той наистина може да се откаже по такива или онакива причини, които действително може да са обективни.

Дева
Днес Вашият личен живот ще сияе във всички цветове на дъгата и ще Ви радва със своето разнообразие. Постарайте се, да не нарушавате екологическото равновесие на своята лична ниша - нека да се запази за дълго време. 

Везни
Даже и да Ви се струва, че Вашия любим човек напълно е загубил бдителността си, не трябва да се опитвате да го излъжете или надхитрите. Тайното, така или иначе, все някога ще стане явно, и Вие с неудобство ще си спомняте този ден. Всяка неправда ще променя вашите отношения само към по-лошо.

Скорпион
Самият факт, че току-що сте позволи на някого да Ви поздрави публично, е вече голяма крачка за Вас. Наистина, имате пълното основание да се поглезите с една вечеря в ресторант, или да направите за себе си някаква друга приятна дреболия.Но хайде да не забравяме, че получавате това поощрение по много уважителна причина. Напред! Не се отказвайте!

Стрелец
За Вашия любим човек днес ще бъде много важно, да го разберете. Има вероятност и да можете да го посъветвате, как да действа в създалата се ситуация. Това всъщност не е най- главното. Най-главното е, да разберете , какво става , да почувствате неговата душа и да действате в унисон с нея. 

Козирог
Денят ще премине добре, но влиянието на позитивните тенденции днес може да бъде определено само като умерено, а това значи, че за големи постижения ще са нужни много повече усилия. Ще възникнат проблеми в личните отношения, защото близките Ви хора са убедени, че постъпките Ви са продиктувани от егоизъм, макар че не е така. Не жалете сили за укрепване на семейните връзки, тъй като днес този въпрос е много актуален. Лесно ще се справяте с ежедневните проблеми, стига да не тръгнете да търсите екзотични способи за решаване на прости задачи. Денят е подходящ за покупки на вещи, които ще са Ви полезни в работата. 

Водолей
Подходящ ден за кратки пътувания (с изключение на сутрешните часове). По това време ще можете свободно да контактувате с хората, които са около Вас, и то на различни теми. Само че се постарайте, да не излизате от деловия тон и внимателно да аргументирате своите позиции. Ще е полезно да обсъдите детайлите на тази или онази работа. Има вероятност да бъде успешна проверка или оформяне на документи. Лесно ще се справите с всяка текуща задача, особено ако не се вглеждате в далечното бъдеще. Контатктът с детето или с любимия човек ще Ви донесе не малко приятни моменти.

Риби
Атмосферата на деня подтиква към нестандартни решения. Но за да реализирате това или онова оригинално намерение, ще се наложи да се придържате към определена дисциплина, а е възможно да се наложи да пожертвате някои и други възможности. Започнатото през вчерашния ден ще има смисъл само ако се завърши до края на деня. Ако имате желание за развлечения, от рано се погрижете за техническата безопасност. Любовните отношения Ви обещават изненади, като не всички от тях ще са приятни, особено ако става дума за интимна близост.
14.10.2017, 08:20 часа
1203 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha