Барети нахлуха в заложни къщи и заведения, собственост на брат на депутат от БСП

Барети нахлуха в заложни къщи и заведения, собственост на брат на депутат от БСП Служители на ГДБОП, под ръководството на Специализираната прокуратура, провеждат специализирана акция в Русе срещу организирана престъпна група за рекет и разпространение на наркотици. Това съобщи говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.
Акцията е започнала рано тази сутрин, като се проверяват заложните къщи и заведенията на брата на депутата от БСП Георги Стоилов - Илия. Илия Стоилов е известен като човека, който държи нощните клубове с танцьорки в Русе.
Претърсвания и изземвания са извършени в заведение на централната улица "Борисова", в намиращата се в пресечката й заложна къща "Монарх", както и в едноименния нощен клуб на ул. "Райко Даскалов". В момента те се охраняват от въоръжени полицаи с качулки. Претърсват се и автомобили.
По думите на говорителя на главния прокурор Румяна Арнаудова е рано да се дава официална информация, но се касае за разследване на организирана престъпна група за рекет. По непотвърдена информация има задържани 8 души.
Депутатът от БСП Георги Стоилов заяви по телефона, че не знае подробности по случая и няма никаква представа за какво става въпрос.
14.10.2017, 11:40 часа
2592 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha