Ад на пътя! Две момчета са в болница след челен удар в ТИР

Ад на пътя! Две момчета са в болница след челен удар в ТИР 18-годишен младеж и дете са пострадали при жестока катастрофа с турски ТИР в Монтанско, съобщиха от пресцентъра на полицията.
Инцидентът е станал към 16 часа вчера на пътя от областния град към село Добри дол. Току-що взелият книжка З.Н. от видинското село Дреновец шофирал колата си „Ауди А3“, а с него се возело 13-годишно момче. Хлапакът натискал до долу педала на газта и не съобразявал скоростта си с пътните условия. Той загубил контрол над управлението и навлязъл в лентата за насрещно движение. За беда в този момент от там се задал товарен автомобил „Волво“, шофиран от турския гражданин С.Ч. /54 г./. Челният удар между двете превозни средства бил неизбежен.
Двете момчета са с доста травми, но за щастие те не са животозастрашаващи. Шофьорът е със счупени дясната ръка и ляво бедро.  Детето също е със счупено ляво бедро. Пострадалите са настанени за лечение в ломската болница.
Турският водач е изпробван за употреба на алкохол с техническо средство, като пробата е отрицателна. Поради травмите си момчето зад волана на колата не е тествано, взета му е кръвна проба. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група, извършен е оглед и е образувано досъдебно производство. 
16.10.2017, 11:20 часа
12443 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha