Пиян се заби с "БМВ" с крадени номера в спирка и избяга

Пиян се заби с "БМВ" с крадени номера в спирка и избяга 29-годишен шофьор бе задържан, след като се блъснал с "БМВ" в спирка в центъра на село Шума и избягал. Оказало се, че той е пил, а колата е с крадени номера.
Сигналът за катастрофата в годечкото село е подаден вчера около 18.40 часа, съобщиха от пресцентъра на МВР. 
При инцидента са нанесени значителни имуществени щети на спирката на междуселищния транспорт. Свидетели разказали, че след удара, "БМВ"-то е изтеглено от товарен автомобил. 
Малко по-късно избягалият водач е открит и задържан. Арестуван е и водачът на товарния автомобил, който се оказал негов роднина. 
Шофьорът на "БМВ"-то - 29-годишен от Годеч, е тестван за употреба на алкохол, при което дрегерът отчел 0.85 промила алкохол в издишания от него въздух. Установено е също и че регистрационните табели, поставени на "БМВ"-то, управлявано от криминално проявения и осъждан мъж, са издадени за друго моторно превозно средство. 
По случая е започнато бързо производство. Двата автомобила са иззети. По отношение на пътния инцидент е образувано досъдебно производство. Действията по разследването продължават под наблюдението на Районната прокуратура в Костинброд.
18.10.2017, 15:50 часа
1487 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha