Будни врачани с акция „Аз съм наглец“! Вижте първия спипан /снимки/

Будни врачани с акция „Аз съм наглец“! Вижте първия спипан /снимки/ Будни врачани подеха акция срещу наглите шофьори, които спират както си искат. Снимки на първия спипан нарушител бяха изпратени в рубриката „Ти, репортерът“ на BulNews.bg.
На кадрите се вижда как шофьор, препречил тротоар с раздрънканата си таратайка, се пули невярващо срещу залепения му стикер. Мъжът на средна възраст е спрял колата си „Фолскваген“ пред сградата на бившата печатница в центъра на Враца. По този начин той е потъпкал всички правила за движение по пътищата и е показал ясно неуважение към пешеходците.
Анонимни граждани обаче забелязали действията му и решили да му дадат да се разбере. Те залепили на предното му стъкло стикер с надпис „Аз съм наглец и предпочитам да преча на хората, като паркирам толкова безобразно“. Посланието отдолу гласи, че автомобилът е маркиран за нарушение на закона за движение по пътищата от будни граждани.
Дали авторите на идеята ще пробудят съвестта на шофьора обаче не е ясно. 
19.10.2017, 08:40 часа
7174 7
Коментари

данчо пръча

20.10.2017, 20:58 часа
абе брус ще те сварим жив на пача копиле врачанско ще те влачим с кон по пробива да те обесим за ташаците на конника на хижата ще ти лети карантията по улиците ей боклук червеи да те ядат жив!да те возим у катафалка ей олигофрен!ще те изтумбим като р

Путио Маринкин

20.10.2017, 19:09 часа
Ей доколенков ше напраа на майка ти още два-три такива като тебе пепеливи тумбаци.

Курдоколенков

19.10.2017, 21:49 часа
путио знам тъ кой си знам и къде живееш скоро штъ набарам и ште ти скъсъм задника от либов

путио маринкин

19.10.2017, 20:44 часа
ей тумбак пепелив врачански брус ще ти еба майката у пичката объсана хаха!ше те возим жив у ковчег копиле рак да те спари по топките и дробовете!жив ще те запалим като факла боклук!ще ти лети карантията по улиците!

Трибал

19.10.2017, 18:40 часа
Трябва стикер на всяка патрулка: "Ние сме нехранимайковци и ни интересуват само 20-те заплати и Ники Турчето, Законът и останалите да го духат."

глупост

19.10.2017, 14:47 часа
Най вероятно ще си изядат боя!Има си закони и полиция!Врачани да подемат акция защо няма безплатни паркинги и къде са парите давани толкова години-винетки,застраховки,прегледи,данъци!!!

Цвети

19.10.2017, 09:16 часа
Как па само тоя Фолксваген е паркирал неправилно? А къде са ви очите за ония с луксозните коли, или на тях не смеете да им кажете нищо, камо ли да ги доближите, за да слагате лепенките. Тук ми мирише на двоен стандарт. Дайте снимки и на другите :D
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha